De winkel is weer open maar enkel op afspraak .

Richtlijnen babyshoot in de studio / heropstart 01/06/20.


Richtlijnen babyshoot in de studio / heropstart 01/06/20.

De richtlijnen voor een zwangerschapsfotoshoot zijn dezelfde als die voor een gewone fotoshoot.
Je kan deze richtlijnen HIER nalezen?
Er wordt voldoende tijd genomen tussen iedere fotoshoot, zodat alles gelucht en gereinigd kan worden. Daardoor zijn er minder plaatsen beschikbaar in onze agenda, maak dus tijdig een afspraak.
Het is belangrijk dat wij voor de fotoshoot een duidelijk telefonisch gesprek hebben, zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.

Richtlijnen babyfotoshoot:
Deze richtlijnen zijn onder voorbehoud.

1/ Doe je mondmasker aan net voordat je de winkel binnenkomt. Probeer het mondmasker niet te lang voor je afspraak te dragen om zo markeringen, die het mondmasker kan veroorzaken in het aangezicht, te voorkomen. Het dragen van een sjaal voor de mond en neus is niet voldoende.
2/ Zowel de fotograaf als de ouders zullen een mondmasker dragen tijdens het fotograferen van de baby.
3/ Een “babyshoot” kan enkel met de ouders en de personen die onder hetzelfde dak wonen.
Er kunnen dus geen vrienden of andere familieleden, die niet onder het zelfde dak wonen, deelnemen aan de fotoshoot. Deze fotoshoot is beperkt tot de baby en 2 extra personen.
4/ Je zal een overeenkomst moeten ondertekenen waarin je verklaart dat jullie familie zijn en onder één dak wonen. (Zie punt 3)
5/ Jullie vertonen géén ziekteverschijnselen met betrekking tot het coronavirus. Indien je naar de studio komt en blijkt toch ziekteverschijnselen te vertonen, zal de fotoshoot niet plaatsvinden. Als je niet zeker bent of je besmet bent met het coronavirus, kom dan niet naar de studio. Neem dan contact met ons op voor een nieuwe afspraak.
6/ Jassen en andere accessoires  blijven in de auto. (zie punt 7)
7/ De kleding die je wenst te gebruiken voor de baby moet fris gewassen zijn en verpakt in een zuiver plastic zak. Deze kleding zal pas aangetrokken worden in de studio. Liever geen extra accessoires meebrengen.Wij beschikken over voldoende accessoires zoals: dekentjes, kussens, strikjes…Deze zijn gewassen en/of ontsmet.
8/ Betalen kan met Payconic; installeer de app voordat je naar de studio komt.
9/ De presentatie van de foto’s kan online of met een preview in onze studio. Er mogen max. 2 personen aan de preview deelnemen en jullie moeten een mondmasker dragen tijdens de preview.

Als wij ons aan deze richtlijnen houden, is dit zeker een bijdrage tegen het verspreiden van het coronavirus. Wij laten het aan jouw beoordeling over of je onder deze richtlijnen de fotoshoot wil laten plaatsvinden. Indien wij merken dat je je  niet houdt aan deze richtlijnen, zal de fotoshoot niet doorgaan.