Richtlijnen babyshoot in de studio (update 30/07/2021)


Richtlijnen babyshoot in de studio

De richtlijnen voor een zwangerschapsfotoshoot zijn dezelfde als die voor een gewone fotoshoot.
Je kan deze richtlijnen HIER nalezen?
De fotoshoot gaat door in de fotostudio van Fotolinde in Harelbeke, Marktstraat Nr40.
Er wordt voldoende tijd genomen tussen iedere fotoshoot, zodat alles gelucht en gereinigd kan worden. Daardoor zijn er minder plaatsen beschikbaar in onze agenda, maak dus tijdig een afspraak. Momenteel zijn fotoshoots bij de klanten thuis niet toegestaan.
Het is belangrijk dat wij voor de fotoshoot een duidelijk telefonisch gesprek hebben, zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.
Afspraken voor een fotoshoot kunnen enkel telefonisch gemaakt worden en dit enkel  op het nummer 09/227 19 42

Richtlijnen Babyfotoshoot in de studio (30/07/2021 / Richtlijnen onder voorbehoud).


1/ Zowel de fotograaf als de ouder zullen een mondmasker dragen tijdens het fotograferen van de baby. Het dragen van een sjaal voor de mond en neus is niet voldoende.
2/ Er mag maar één ouder aanwezig zijn bij een babyshoot in de studio.
Er kunnen dus geen vrienden of andere familieleden deelnemen aan de fotoshoot. Elke aanvraag die hiertegen ingaat, zal door ons worden geweigerd.
3/ Je zal een overeenkomst moeten ondertekenen waarin je verklaart dat jullie onder één dak wonen.
4/ Als een van de deelnemers aan de fotosessie symptomen van COVID-19 heeft vertoond in de 7 voorgaande dagen van uw afspraak, of is geïdentificeerd als "contact case”. Zal deze persoon niet worden toegelaten in de studio. Als je niet zeker bent of je besmet bent met het coronavirus, kom dan niet naar de studio.
Neem dan contact met ons op voor  een nieuwe afspraak.

5/ Jassen en andere accessoires  blijven in de auto. (zie punt 7)
6/ De kleding die je wenst te gebruiken voor de baby moet fris gewassen zijn en verpakt in een zuiver plastic zak. Deze kleding zal pas aangetrokken worden in de studio. Liever geen extra accessoires meebrengen.Wij beschikken over voldoende accessoires zoals: dekentjes, kussens, strikjes…Deze zijn gewassen en/of ontsmet.
7/ Betalen kan met Payconiq; installeer de app voordat je naar de studio komt.
8/ De presentatie van de foto’s kan online of met een preview in onze studio. Er mag max. 1 persoon aan de preview deelnemen en jullie moeten een mondmasker dragen tijdens de preview.

Als wij ons aan deze richtlijnen houden, is dit zeker een bijdrage tegen het verspreiden van het coronavirus. Wij laten het aan jouw beoordeling over of je onder deze richtlijnen de fotoshoot wil laten plaatsvinden. Indien wij merken dat je je  niet houdt aan deze richtlijnen, zal de fotoshoot niet doorgaan.