Richtlijnen babyshoot in de studio ( 25/08/22 )


Richtlijnen babyshoot in de studio

De richtlijnen voor een zwangerschapsfotoshoot zijn dezelfde als die voor een gewone fotoshoot.
Je kan deze richtlijnen HIER nalezen?
De fotoshoot gaat door in de fotostudio van Fotolinde in Harelbeke, Marktstraat Nr40.
Er wordt voldoende tijd genomen tussen iedere fotoshoot, zodat alles gelucht en gereinigd kan worden. Daardoor zijn er minder plaatsen beschikbaar in onze agenda, maak dus tijdig een afspraak. Momenteel zijn fotoshoots bij de klanten thuis niet toegestaan.
Het is belangrijk dat wij voor de fotoshoot een duidelijk telefonisch gesprek hebben, zodat wij niet voor verrassingen komen te staan.
Afspraken voor een fotoshoot kunnen enkel telefonisch gemaakt worden en dit enkel  op het nummer 09/227 19 42

Richtlijnen Babyfotoshoot in de studio ( 25/08/22 Richtlijnen onder voorbehoud ).


1/ Als een van de deelnemers aan de fotosessie symptomen van COVID-19 heeft vertoond in de 7 voorgaande dagen van uw afspraak, of is geïdentificeerd als "contact case”. Zal deze persoon niet worden toegelaten in de studio. Als je niet zeker bent of je besmet bent met het coronavirus, kom dan niet naar de studio.
Neem dan contact met ons op voor  een nieuwe afspraak.
2/ De kleding die je wenst te gebruiken voor de baby moet fris gewassen zijn en verpakt in een zuiver plastic zak. Deze kleding zal pas aangetrokken worden in de studio. Liever geen extra accessoires meebrengen.Wij beschikken over voldoende accessoires zoals: dekentjes, kussens, strikjes…Deze zijn gewassen en/of ontsmet.
3/ Betalen kan met Payconiq; installeer de app voordat je naar de studio komt.
4/ De presentatie van de foto’s kan online of met een preview in onze studio. Er mogen max. 3 personen aan de preview deelnemen.