Wij streven naar kwaliteit

Al mijn foto’s worden met de meeste zorg afgewerkt.
Ik streef er steeds naar om u een zo mooi mogelijk product te leveren.
Het formaat van de foto kan worden besproken zodat het perfect past boven uw kast of zetel.
Zo zal je foto een extra dimensie geven aan jou interieur. Ik ben dan ook heel fier dat mijn foto’s in uw interieur mogen hangen.

Voor grotere of afwijkende formaten en andere afwerkingen zoals Forex, Dibond, Diasec, .... ben je altijd welkom in mijn zaak, Markstraat 40 te Harelbeke. Daar kan ik je de nodige uitleg geven over de verschillende producten.
Ik adviseer je graag bij uw keuze.
Voor je naar onze winkel komt, maak je best telefonisch een afspraak op nr 09/227 19 42

Prijslijst tot formaat 30x60 cm

Formaat

13 x 19 cm

13 x 26 cm


Prijs

€ 8

€ 16


Formaat 15 x 15 cm 15 x 20 cm 15 x 30 cm
Prijs € 8 € 16 € 19
Formaat 20 x 20 cm 20 x 30 cm 20 x 40 cm
Prijs € 20 € 20 € 37
Formaat 30 x 30 cm 30 x 45 cm 30 x 60 cm
Prijs € 59 € 79 € 99

Digitale bestanden Justborn*

nabestelling van digitale bestanden:
het min. aantal te bestellen bestanden is steeds 5 digitale bestanden
5 digitale bestanden (240dpi/40H): €100
10 digitale bestanden (240dpi/40H): €200

€49,- een foto App voor een smartphone met daarin de 6 foto’s uit de selectie die u heeft gemaakt tijdens de preview in onze winkel

*Gebruikersrecht van de digitale bestanden is uitsluitend niet commercieel en de foto’s mogen niet worden geprint, bewerkt of verwerkt worden in drukwerk. De foto’s blijven steeds eigendom van Fotolinde bvba. Prijzen en acties zijn onder voorbehoud van eventuele typografische fouten en prijswijzigingen.
Bij een fotoshoot inclusief digitale bestanden in hoge resolutie, worden de digitale bestanden door de fotograaf geselecteerd. Het opgegeven aantal digitale bestanden inbegrepen in de fotoshoot is een indicatie van het aantal bestanden, met een max. aantal digitale bestanden die inbegrepen zijn in de fotoshoot.

Hoe maak ik een afspraak

Afspraken voor een shoot bij je thuis of in mijn studio kunnen gemaakt worden in onze studio in Harelbeke of telefonisch.
Omdat onze agenda zeer snel verandert, kunnen er geen afspraken gemaakt worden via mail.
Voor een afspraak voor een fotoshoot baby- en/of zwangerschapsfotografie (studio) al dan niet bij u thuis kan je mij altijd telefoneren op het nummer 09/227 19 42. Gelieve er wel rekening mee te houden dat ik tijdens het fotograferen jouw oproep niet onmiddellijk kan beantwoorden, aarzel dan ook niet om een boodschap in te spreken zodat ik je dan zo snel mogelijk kan contacteren.

Een foto is origineel, en geniet bescherming van het auteursrecht

Op al onze foto’s, ontwerpen en digitale bestanden berust copyright. Al onze foto’s blijven steeds eigendom van Fotolinde bvba. U kan steeds het copyright van uw foto’s afkopen. Elke inbreuk tegen het copyright zal door Fotolinde bvba gerechtelijk vervolgd worden.

Wanneer Fotolinde bvba in opdracht heeft gewerkt en de opdrachtgever eigenaar wordt van het werk, behoudt Fotolinde bvba, tenzij zij er afstand van hebben gedaan, hun auteursrechten op het werk en dus ook hun reproductierechten. Door deel te nemen aan een fotoshoot of een opdracht toe te kennen aan en Fotolinde bvba verklaart u op de hoogte te zijn van de wet op het auteursrecht en akkoord te gaan met onze algemene verkoopsvoorwaarden.